با رعایت این نکات، میتوانید طول عمر و زیبایی کامپوزیت دندانهای خود را افزایش دهید و از لبخندی زیبا و سالم برخوردار شوید.
آیا باندینگ کامپوزیت می تواند فاصله دندان های جلو را ببندد؟
یکی از عوارض کامپوزیت دندان، میتواند آسیبپذیری دربرابر تغییر رنگ و لکهگرفتن با گذر زمان باشد؛ درحقیقت با گذشت زمان، ممکن است که کامپوزیتها رنگ گرفته و دچار غییرات رنگی شوند.
کامپوزیت دندان را براساس تعداد و اندازه ذرات به انواع زیر تقسیم میکنند:
کامپوزیتهای ایووکلار ویوادنت بیشتر نانوهیبریدی بوده و گزینه مناسبی برای ترمیمهای خلفی و قدامی هستند.
سپس، دندانپزشک از یک پالت رنگبندی برای انتخاب رنگ با تناژ مناسب پرکننده کامپوزیت استفاده میکند. حتی در برخی موارد، برای سطوح داخلی و خارجی دندان، ممکن است تن رنگهای مختلفی از کامپوزیت انتخاب شود تا ترمیم به شکلی طبیعیتر انجام شود. بعد از انتخاب رنگ مراحل کامپوزیت دندان عبارتند از:
رعایت بهداشت دهان و دندان، از جمله مسواک زدن و نخ دندان کشیدن منظم، برای تمیز نگه داشتن کامپوزیت دندان و جلوگیری از بوی بد دهان بعد از کامپوزیت ضروری است.
اصلیترین دلیل بروز این مشکل، نداشتن دقت و مهارت کافی از طرف دندانپزشک است. هنگامی که ضخامت کامپوزیت بیش از حد طبیعی باشد، دندانها جلو میآیند.
برخی از برندهای کامپوزیت خاصیت آفتابپرستی دارند، یعنی میتوان با استفاده شرایط کامپوزیت دندان از آنها یک ترمیم کاملا طبیعی به دست آورد.
مواد کامپوزیت: برخی از مواد کامپوزیت ممکن است واکنشهای آلرژیک یا حساسیتهایی را در بیماران ایجاد کنند که میتواند به درد و ناراحتی منجر شود.
برای حفظ زیبایی و دوام کامپوزیت دندان، مراقبتهای ویژهای لازم است.
آسیب دیدن کامپوزیت (شکستگی، ترک یا ساییدگی) و نفوذ رنگدانه مواد غذایی و نوشیدنیها به داخل آن
همچنین، لمینتها دارای ماندگاری بالا و مقاومت به لکهگیری هستند. با این حال، نصب لمینت سرامیکی نیاز به حذف بخشی از ساختار طبیعی دندان دارد و فرایند نصب ممکن است زمانبر و پیچیده باشد.
در کلینیک سریتا امکان پرداخت نقدی یا بهصورت اقساط هزینهها، برای شما فراهم شده است.